Varppeen koulu siirtynyt etäopetukseen – Soukaisten koulussa paljon altistumisia

0
Arkistokuva

Laitilan sosiaali- ja terveysvaliokunta on tänään sulkenut Varppeen koulun ja oppilaat ovat siirtyneet etäopetukseen. Myös Soukaisten koulussa on erittäin paljon altistumisia ja oppilaita on määrätty karanteeniin. Koulua ei ole kuitenkaan suljettu.

Laitilan koronatilanne heikkeni viime viikolla merkittävästi, kun Apilaniityn päiväkodissa ja Monipalvelukeskus Palke 5 ja 7:ssa todettiin tartuntaryppäitä. Sosiaali- ja terveysvaliokunta päätti sulkea Palkeen. Sivistysvaliokunta päätti hyvittää varhaiskasvatusmaksut niille vanhemmille, jotka pystyvät itse järjestämään lastensa hoidon 9.1. asti. Erityistä huolta aiheuttaa se, että alustavissa seulonnoissa Laitilassa otetuista näytteistä löytyi merkkejä omikron-virusmuunnoksesta.