Antti Grönlund sijaistaa Varsinais-Suomen Keskustan toiminnanjohtaja Hanna Vuolaa

0
Antti Grönlund sijaistaa uusikaupunkilaista, vuorotteluvapaalle jäävää Hanna Vuolaa.

Varsinais-Suomen Keskustan vakinaisen toiminnanjohtajan Hanna Vuolan jäädessä vuorotteluvapaalle on piirihallitus valinnut vs. toiminnanjohtajaksi lietolaisen Antti Grönlundin, 28. Tehtävä alkaa 2.2. ja kestää puolen vuoden ajan.

Grönlund on viimeiset kaksi vuotta toiminut piirissä poliittisena suunnittelijana. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut muun muassa Keskustanuorten varapuheenjohtajana ja poliittisena sihteerinä. Hän opiskelee työnsä ohessa taloustiedettä Turun Yliopistossa.

– Alkava kevät tulee olemaan piirin toiminnan kannalta erityisen mielenkiintoista aikaa hyvinvointialueen käynnistämiseen liittyen. Kevään aikana aluevaltuusto ja muut valittavat toimielimet kokoustavat tiiviisti, jotta olisimme valmiita hyvinvointialueen toiminnan aloittamiseen 1.1.2023. Toiminnanjohtajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on tukea näitä valittuja luottamushenkilöitä tehtävissään, kertoo vs. toiminnanjohtajana aloittava Antti Grönlund.

Puolen vuoden jaksoon sisältyy myös kesäkuussa pidettävä Keskustan puoluekokous Lappeenrannassa. Lisäksi tavoitteena on muun muassa päivittää piirin viestintäsuunnitelma ja aloittaa valmistautuminen keväällä 2023 käytäviin eduskuntavaaleihin.

– Toivotan Antin lämpimästi tervetulleeksi toiminnanhohtajan saappaisiin. Luottamus on vahvaa. Hän on jo piirin tehtävissä osoittanut kyvykkyytensä asioiden sujuvaan hoitamiseen. Onnea ja menestystä tehtävän hoitoon, toivottaa Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtaja Pekka Kuusisto.