Kansalaisopiston jazzbändikurssilla on tilaa

0
Jazzbändikurssia vetää jazzmusiikin maisteri Kari Antila.

Vakka-Suomen kansalaisopisto järjestää kevään aikana jazzbändikurssin, jonka nimi on Satin Doll. Kurssilla tutustutaan jazzmusiikin eri tyyleihin, soittotapoihin, improvisointiin ja musiikin rakenteeseen käytännönläheisesti.

Osallistujista muodostetaan mahdollisuuksien mukaan toimiva esityskokoonpano. Kurssin nimen mukaisesti siellä opetellaan tunnettuja jazzstandardeja, joten kohtalainen soitto- tai laulutaito on tarpeen.

Vetäjänä on jazzmusiikin maisteri Kari Antila ja paikkana Laitilan opistotalo osoitteessa Urheilutie 5. Kokoontumiset ovat kerran kuussa la–su 5.–6.2., 5.–6.3. ja 9.–10.4. kello 12–16. Kansalaisopisto ottaa vastaan ilmoittautumisia 25.1. asti. Kurssilla on vielä tilaa.