Koronatapauksia Laitilassa 78 viimeisen kahden viikon aikana – Luku on suurempi kuin koskaan

0
Vuosi sitten 7.1. Laitilassa annettiin ensimmäiset koronarokotukset. Rokotettavana oli Laitilan terveyskeskuksen lääkäreiden vastaanotolla työskentelevä sairaanhoitaja Hanna Vaaraslahti. Rokotteen antoi työterveyshoitaja Sinikka Rekola Laitilan Työterveydestä. Nyt rokotuksia annetaan jo kolmatta kierrosta, ja neljäskin on jo näköpiirissä. Kuva: Hanna Hyttinen

Viimeisen kahden viikon aikana eli 20.12.2021–3.1.2022 välisenä aikana Laitilassa on todettu 78 koronavirustartuntaa, Laitilan terveyskeskuksesta kerrottiin maanantai-aamulla. Sairastuneista 48 on yhä tartuntatautilain mukaisessa eristyksessä.

Luku on suurempi kuin koskaan aikaisemmin mutta terveyskeskuksen mukaan tartunnanlähteet on saatu yhä hyvin selvitettyä.

Samalla aikavälillä koronavirukselle altistuneita on 164. Heistä 47 on yhä tartuntatautilain mukaisessa karanteenissa.