Maaleilla ei mässäilty – Karanteenit haitanneet Jyskeen naisten harjoituksia

0
Maria Perkkola torjui sunnuntaina peräti 60 kertaa. Kuva: Jorma Sanevuori

Ari Anteroinen

Ringeten naisten SM-sarjan jatkosarja pääsi tauon jälkeen taas vauhtiin sunnuntaina. Laitilan Jyske oli matkannut Raisioon RNK Flyersin vieraaksi. Kotijoukkueella oli ennen peliä viisi ja laitilalaisilla neljä pistettä.

Nyt molemmat joukkueet saavat lisätä sarjataulukkoon pisteen lisää, sillä vähämaalinen peli päättyi tasalukemiin 2–2 (0–0, 1–0, 1–2, 0–0). Iso rooli oli kumpaisenkin joukkueen maalivahdilla, jotka saivatkin ottelun loputtua hakea parhaan pelaajan palkinnot.

RNK Flyersin Iida Lehti torjui kuitenkin ”vain” 21 kertaa, kun Jyskeen Maria Perkkola kirjasi huikeat 60 torjuntaa.

– Huomasi kyllä meidän tekemisestä, että puolet joukkueestamme vapautui vain päivää ennen peliä karanteenista, totesi Perkkola pelin jälkeen.

– Puolustimme kuitenkin hyvin ja pakotimme Raision vetämään kaukaa, jatkoi Perkkola.

Perkkolan mukaan kolmannessa ja neljännessä erässä Jyske sai jo vähän tekemisestä kiinni ja jopa otettakin pelistä paikoitellen.

– Tarvittavaa voittomaalia ei kuitenkaan saatu tehtyä. Tasapeli on hyvä suoritus siihen nähden, mistä asetelmista lähdimme tähän vuoteen.

Jyskeen päävalmentaja Marlena Kuusisto oli samoilla miettein.

– Alussa näkyi se, ettemme ole viimeiseen kolmeen viikkoon päässeet kunnolla treenaamaan. Lopussa alkoivat syötöt jo napsumaan paremmin omille, Kuusisto näki.

– Kun pääsemme hyökkäyspäähän ja lisäämme vaarallisuutta siihen sekä lauomme enemmän, niin parempaa tulosta on tarjolla.

Jyskeen osumista vastasivat sunnuntaina Fanni Elo ja Iida Tuomi.

Ensi viikonloppuna Jyskeellä on edessään kaksi vieraspeliä. Lauantaina vastassa on sarjakärki Nokia ja sunnuntaina Helsinki.