Mitä ny -palstalla mielipiteitä koronaviestinnästä

0

Laitilan Sanomissa perjantaina 14. tammikuuta julkaistu juttu Vanhainkodin koronatilanne huolettaa on herättänyt mielipiteitä. Laitilan Sanomissa julkaistaan Mitä ny -palstalla lukijoiden Whatsapp-viestejä. Niitä voi lähettää numeroon 358 50 4758787

—-

MIKSI Laitila nostaa johtotehtäviin vastuutaan pakoilevia, ammattitaidottomia ihmisiä? Ei ole enää tästä maailmasta sen kaltainen tietojen pimittäminen, jota Kaukolankodin koronasta on harrastettu. Miksi?

IHMETTELEN onko mitenkään viisasta heittää epämääräisiä luulemisia ja kuulemisia Kaukolankodin koronatilanteesta? Eiköhän heillä ole tarpeeksi arkisen työn tuomaa kuormaa ja aivan varmasti tekevät kaikkensa asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Miksi hoitolaitosten, vuodeosastojen, sairaaloiden ymv. pitäisi avoimesti tiedottaa laitosten sisäisistä, pitkälti vaitiolovelvollisista asioista? Kehoitan meitä kaikkia luottamaan ja antamaan työrauhan työtä tekeville. Kevätaurinko on nousemassa