Mitä ny -viesteissä puhuttaa Kaukolankodin tilanne, koronatoimet ja alhainen ennakkoäänestysprosentti

0

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden lyhyitä mielipiteitä. Mitä ny -viestejä voi lähettääWhatsapp-sovelluksellanumeroon 050 4758787.

OMAISENI on Kaukolankodin asukas. Henkilökunta on pitänyt minut – asun eri paikkakunnalla – kiitettävän hyvin ajantasalla äitini voinnista ja koronatilanteesta. Vierailua olemme välttäneet, mutta aina halutessamme olemme päässeet vierailemaan potilashuoneessa ohjeita noudattaen. Huippuhienoa oli joulun aatonaattona tullut whatsapp video missä äitini joulutervehdys! Kiitos

MIKSILaitilassa ei ole riskiryhmien neljäs koronarokotus edes näköpiirissä,Turussa on jo toista viikkoa sitten alkaneet. Ihmettelen!

 

PYHÄRANNAN– rakkaan kotikuntani – ennakkoäänestysprosentti oli 17,0. Se on aika vähän. Pikaisella selailulla Vaalit.fi-sivustolla en löytänyt pienempää lukua koko Suomesta. Eihän Laitilankaan luvussa kehumista ole. Pitääkö olla huolissaan vai onko tällä mitään merkitystä?

 

NYTtäytyy ryhdistäytyä. Pyhäranta ja Laitila ovat viimeisiä maakunnassa äänestysprosentin suhteen. Hyvin palvelujen säilyminen Laitilassa ei ole itsestäänselvyys, jos turkulaiset päättävät asioista. Sunnuntaina asia on mahdollista korjata. Käytetään äänioikeutta. Median apulainen

 

AJANVARAUSuimahalliin ok, mutta ei passia kiitos. Kaikilla kaupunkilaisilla on oikeus käyttää uimahallia. Rokottamattomia on myös vanhusväestössäkin, he eivät silloin pääsisi nauttimaan vesiliikunnasta. Ei passia