Palokuntaa tarvittiin taas akkutehtaalla

0
Arkistokuva.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen Autotehtaankadulle keskiviikkona puolen kahden aikoihin iltapäivällä. Keskisuurta rakennuspaloa sammuttamaan lähti kuusi pelastuslaitoksen yksikköä. Palo oli syttynyt jälleen Valmet Automotiven akkutehtaalla.

Päivystävä palomestari Mika Juvonen kertoi Uudenkaupungin Sanomissa, että tilanne oli ohi kello kolmeen mennessä.

– Palo oli käynnissä, kun saavuimme paikalle, mutta henkilökunta oli onnistuneesti tehnyt evakuointeja ennen pelastuslaitoksen saapumista kohteeseen. Ensihoito toimitti kaksi henkilöä jatkotutkimuksiin, palomestari Juvonen sanoi.

Akkutehtaan henkilökunta oli saanut siirrettyä tuleen syttyneet akut tehtaan pihalle.

– Paloon johtaneista syistä en osaa vielä sanoa, vaan syttymissyitä selvitellään, Juvonen summasi.

Pelastuslaitos kävi viime viikolla kaksi kertaa akkutehtaalla Autotehtaankadulla sammuttamassa kärähtäneitä akkuja.