Ravit: Lady Transamille ensimmäinen voitto

0
Lady Transam kiri tiistaina Teivossa riittävään voittoon ennen Santtu Raitalan ajamaa My Matchia. Kuva: Teivon ravit

Rauli Ala-Karvia

Pyhärantalaisen kimpan Team Transulla Yöhön omistama nelivuotias lämminveritamma Lady Transam otti tiistaina Teivossa ensimmäisen voittonsa. Hevosta valmentama Kenneth Danielsen oli myös ohjissa, kun tamma teki voittoajan 20,1a. Aika jää reippaasti Three Julyn ja Moonlight Rosen tyttären edelliskisassa Forssassa juoksemasta ennätyksestä 18,5a, joka silloin riitti kakkosrahoille.

Teivossa Danielsen ohjasti viimisen kaarteen lopussa tamman ulkoradoille, ja hevonen ohitti väkevällä kirillä riittävästi muut valjakot ja kuittasi tonnin ykkösen, joka nippa nappa tuplasi Lady Transamin tienestit.

Tamman taulussa on nyt neljän kisan jälkeen yksi voitto, yksi kakkonen ja yksi kolmas sija. Vain uran avannut lokakuinen Forssan kisa horjahti vihkoon pitkästä laukasta.

Lady Transamin on kasvattanut pyhärantalainen Leila Paadar.