Uudessakaupungissa murtauduttiin kouluun

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi tutkii Pohitullin kouluun murtautumista varkauden yrityksenä. Alkuviikolla poliisi tapasi Vakka-Suomessa liikenteestä muun muassa huumekuskin ja kortittoman.

Uudessakaupungissa sijaitsevaan Pohitullin kouluun murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Kouluun oli murtauduttu ulko-oven ikkuna rikkomalla. Poliisi tutkii tapausta varkauden yrityksenä.

Huumekuski Vehmaalla, kortiton Uudessakaupungissa

Poliisi pysäytti maanantaina iltapäivällä Vehmaalla Kalannintiellä henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Tiistaina poliisi pysäytti puoli neljän aikaan ajoneuvon Uudessakaupungissa Kalannintiellä. Autoa kuljettanut mies oli ajokiellossa. Kyseessä oli vuoden sisään miehen seitsemäs kulkuneuvon kuljettaminen ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.