Ensi viikolla vietetään koululaisten talvilomaa – Gallup-vastaajilla monenlaisia suunnitelmia

0
Heljä Saloma

Teksti ja kuvat: Jussi Vaajasaari

Laitilan Sanomat tiedusteli ihmisten mietteitä talvesta ja talvilomasta.

Heljä Saloma

– Tänä talvena en ole vielä hiihtänyt, mutta lasketellut kyllä. Talviloma on hyvä hengähdystauko niin lapsille kuin aikuisille. Itse kylläkin olen ensi viikolla käsitöiden parissa.

Linnea Lehtonen

– Tykkään talvilomasta, mutten ole kiinnostunut talviurheilusta. Ensi viikolla ajattelin viettää aikaa kavereitten kanssa. Katselemme yhdessä kauhuleffoja.

Kirstyn Filin

– Olen pikkusiskon kanssa hiihdellyt, luistellut ja laskenut pulkkamäkeä. Ensi viikolla puuhailen karitsojen kanssa, ja käymme uimahallissa.

Veeti Pere

– Talvi on ollut ajelua traktorimönkijällä. On kiva, kun ei vähään aikaan tarvitse mennä kouluun. Menen muutamaksi päiväksi Himokselle kaverin isän kyydillä.

Toni Saarela, sylissä Olavi

– Lunta on ainakin tarpeeksi. Laitilassa on hyvä tilanne, kun on luonnonjäätä ja uimahalli. Ensi viikolla minulla on kolme lomapäivää. Käymme Tampereella katsomassa nuorempaa serkkupoikaa ja lasten kanssa käyn luistelemassa.

Nea Suominen

– Koulusta on kiva saada pieni tauko. Aion tavata kavereita ja olla perheen kanssa. Pelaamme lautapelejä ja käymme isovanhemmilla. Luistelemassa käyn, jos jostain löytyy jäätä.