Iltamusiikkia antirasistiteemalla

0
Kustaa Hiekan lukutupa on hieno konserttipaikka.

ltamusiikki-konsertti järjestetään Laitilassa Kustaa Hiekan lukutuvan Fredrika-salissa perjantaina 11. helmikuuta kello 19.

Musiikkiopiston konsertissa on luvassa kahden oppilaan yhteinen sävellys pianolla nelikätisesti, pieni jazz-kappale minijousten esittämänä, lastenlaulu sekä klassista musiikkia eri aikakausilta pianolla, viululla ja huilulla soitettuna. Säveltäjäniminä Edvard Grieg, Erkki Melartin ja Lasse Mårtenson, jonka sävellys “Myrskyluodon Maija” kuullaan viulu-piano -versiona.

Reilun puolen tunnin mittaiseen konserttiin voidaan ottaa yleisöä enintään 40 henkilöä.

Vakka-Suomen musiikkiopiston konsertit ovat osa Olen antirasisti -kampanjaa.

Konsertteihin tullaan paikalle terveinä, pestään kädet tullessa ja lähtiessä, pidetään toisiin riittävät turvavälit sekä käytetään kasvomaskia 1-luokkalaisista alkaen. Konserttteihin ei ole sisäänpääsymaksua.