Kunnanhallitus muutti kokousaikataulujaan – Pyhärannan hallitus kokoontuu jatkossa tiistaisin ja esittää samaa käytäntöä valtuustolle

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kunnanhallitus muutti kuluvan vuoden kokousaikatauluaan siten, että kunnanhallituksen kokoukset järjestetään tiistaisin. Seuraava kunnanhallituksen kokous on 8. helmikuuta. Lisäksi hallitus esittää valtuustolle, että tämäkin siirtää kokouksensa tiistaipäiville.

Syynä kokouspäivien muutokseen on se, että kunnanjohtajan viransijaisena toimiva Merja Koski on Uudenkaupungin kaupunginhallituksen ja valtuuston jäsen.

Sillä, että kuntien kunnanhallitusten ja valtuustojen kokoukset järjestetään perinteisesti maanantaisin, on haluttu turvata valtuutettuina toimivien kansanedustajien ja ministerien mahdollisuudet vaikuttaa kotikuntansa asioihin.