Laitilan terveyskeskus on yksi Suomen kandiystävällisimmistä

0
Laitilan terveyskeskus on saanut tunnustusta Suomen Medisiinariliitolta.

Laitilan terveyskeskus on saanut hienon tunnustuksen Suomen Medisiinariliitolta, joka on suomalaisten lääketieteen opiskelijayhdistysten koulutus- ja edunvalvontaliitto. Liitto valitsi syysliittokokouksessaan kandiystävälliset terveyskeskukset, joiden joukkoon Laitilan terveyskeskus valittiin.

Valintoja tehdessä painotettiin seuraavia kriteerejä: hyvin järjestetty perehdytys ja seniorituki, sopiva työmäärä kandille, pitkin kesää saatu palaute tehdystä työstä, vastaanottavainen työilmapiiri ja työssä jaksamisen tukeminen sekä koulutuksen järjestäminen ja siihen osallistumisen mahdollistaminen. Tunnustuksen saaneita oli yhteensä 32 terveyskeskusta, joista kolme sijaitsee Varsinais-Suomessa.