Laitilassa järjestetään kesällä isot partiokisat – Kisoihin osallistuu arviolta 800 sudenpentua

0
Laitilan Lumikit tekivät sopuisaa yhteistyötä. Arkistokuva: Pirkko Varjo

Partioyhdistys Laitilan Lumikit järjestää Laitilassa kesällä Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentukisat. Kisat järjestetään toukokuun 7. päivä. Kisoihin osallistuvat lapset ovat iältään 7–10-vuotiaita ja arvioitu osallistujamäärä on 800 henkilöä.

Sudenpentukisojen tehtävät on suunniteltu Matikan pururadalle hyödyntäen 800 metrin ja 1,5 kilometrin reittejä. Kisakeskukseksi on kaavailtu Finnlamex-hallin aula- ja kahviotilaa sekä kokoontumispaikaksi Tuunan tekonurmikenttää.

Sivistysvaliokunta päätti, että Laitilan Lumikit saavat tarvitsemansa Finnlamex-hallin tilat käyttöönsä siivousmaksua vastaan. Kisojen käyttöön suunnitellut ulkoliikuntapaikat ovat maksuttomia, mutta kisojen järjestäjät ovat vastuussa alueen siistimisestä kisojen jälkeen.