Mitä ny -kommenteissa pohditaan psykologien saantia ja kiusantekoa ladulla

0

Laitilan Sanomissa julkaistaan lukijoiden Mitä ny -viestejä.Whatsappeja voi lähettää numeroon 050 4758787.

VIITATEN 8.2. Laitilan Sanomissa olleeseen juttuun Laitilan mielenterveys-ja päihdeyksiköstä. Kyllä psykologeja on vaikea saada palkattua. Ugissa ei ole yhtään koulupsykologia ja Laitilassakin avoin koulupsykologin paikka. Nuoret,vastavalmistuneet psykologit voivat hetkeksi tulla piipahtamaan muttatyökokemuksen kartuttua kutsuu yleensä Turku. Sote-alalla töissä

SELVÄÄ kiusan tekoa! Kaupungin liikuntatoimelta hieno satsaus hiihdon harrastajille, kun on tehnyt latuja eri tasoisille hiihtäjille. Esimerkiksi Sirpunpuiston latu sopii aloittelijoille ja niille, jotka haluavat nautiskella helposta hiihtämisestä. Mutta nyt varsinaiseen asiaan. Kävin siellä hiihtämässä ja petyin siihen, miten joku haluaa tehdä kiusaa hiihtäjille. Siellä oli kävelty ladulla, vaikka ladun vieressä oli selvästi kävelijöille tarkoitettu polku. Nytkin siellä oli kävelijöitä ja kaikessa sovussa pääsimme etenemään. Miten joku voi olla niin kiusanhenkinen, että haluaa pilata hyvän ladun. Hiihtäjillä on mahdollisuus harrastukselleen muutama viikko vuodessa. Miksi jonkun pitää sabotoida sitä? Kuntoileva pappa