Mitä ny -viesteissä muistutetaan ihmiskunnioituksesta ja kiitetään sekä purnataan lumenaurauksesta

0
Asukas Koukkelantieltä kiittää auramiestä tosi isoista lumipalloista pihaliittymään tuotuna. Kiitos pali. PS. Kyllä sitä auraa vois vähän kääntää, kiitos. Kuva: Nimimerkki "Riittää jo"

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Niitä voi lähettää numeroon 050 4758787

KOSKA Presidentti Niinistö on jättänyt yhden tärkeän asian sanomatta, koen välttämättömäksi sanoa se. Meidän tulee kohdella Suomessa ja Laitilassa asuvia ja olevia venäläisiä samalla ihmiskunnioituksella kuin aiemminkin. He eivät ole selkkaukseen syyllisiä. Sen tähden, suhtaudutaan kunnioituksella kaikkiin henkilöihin, kansallisuuksista riippumatta. Kanta-laitilalainen

OLI ilo asioida Laitilan Tokmannilla. Siellä vaalitaan koronaa. Käsketään käyttämään maskia ja turvavälejä. Sitten on yksi henkilö kassalla ja 20 ihmistä jonottaa, eikä toista kassaa näy eikä kuulu. Tämä oli viime viikon tiistaina kello 15.20. Oli siellä ilosia jonottajia (kiukusta kihiseviä), mutta jos Laitilan Tokmannin tyyli on tämä, niin iso plussa Ukiin ja Raumalle, jossa homma sujuu. Onneksi ei ole näihin pitkä matka. P.S Ottakaa lisää henkilökuntaa tai älkää avatko edes ovia, jos ei palvelu toimi. Huonoa palvelua

ISO kiitos sinulle, joka pidät Tuunan alueen kevyenliikenteenväylän erinomaisessa kunnossa! Kiitos

SATOSUONTIEN lumenauraajalle ihan mielettömät isot kiitokset ammattitaitoisesta työstä! Terveisin Pirjo ja Veikko.