Mukulavintin ovet avataan ensi viikolla – MLL palaa normaaliin arkeen ja järjestää Sirpunpuistossa talvisen tapahtuman

0
Ihanaa väriloistoa on jo näkyvissä jäälinnassa, jota rakennetaan kaupunkilaisten yhteisvoimin kirjaston pihamaalle. Toivottavasti MLL:n käyntiin polkaisema tempaus innostaa ihmisiä jäädyttelemään jäätiiliä, jotta saadaan iso linna aikaiseksi! Arkistokuva: Solina Saarikoski

Koronarajoitusten hellittäessä Laitilan MLL palaa normaaliin toimintaan.

– Heti tiistaina startataan vauvakahvilan merkeissä ja perjantaina on koko perhe tervetullut koolle, kun ovet aukeavat perhekahvilan nimissä. Tiistaina paikalla on meidän ihana työntekijämme Anne-Maija ja perjantaina emäntinä toimivat MLL Laitilan hallituksen vapaaehtoiset, Laitilan MLL:n puheenjohtaja Heidi Söderman kertoo jäsenkirjeessä.

Ennen koronaa suosion saanut iltaperhekahvila tekee paluun 16. maaliskuuta kello 17–19. MLL:n kahvilat ovat maksuttomia, mutta välipalaa voi ostaa pientä korvausta vastaan. Kahviloissa on toistaiseksi vahva maskisuositus aikuisille.

– Vauvakahvila on suunnattu alle 1,5-vuotiaille aikuisten kanssa, muuten kahviloissa ei ikärajoja tunneta.

1.3. jatkuvat viikoittain MLL:n touhutunnit Kodjalan koulun salissa. Touhutunti on tiistaisin kello 17.30–18.30. Tunnilla alle kouluikäiset lapset saavat touhuta vapaasti oman aikuisen vastuulla saliin levitetyillä liikuntavälineillä.

– Pitkästä aikaa saamme järjestää myös ihan oikean tapahtuman! Laitilan MLL goes Sirpunpuisto – tul sääki! -ulkoilutapahtumaa vietetään 26. helmikuuta kello 13–16 Sirpunpuistossa Valkojärvenkujalla Laitilassa.

Tapahtuma on säästä riippuvainen ja sisältö tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

– Kuitenkin talvista yhdessäoloa ja ohjelmaa on tarjolla – se me pystytään lupaamaan. Laavulla on tuli koko tapahtuman ajan, joten kannattaa ottaa makkarat mukaan.

Tapahtumassa on myös mehutarjoilu ja vaahtokarkkien grillausta on kuitenkin luvassa.

– Toivottavasti näiden ihanien suunnitelmien mukaisesti saamme startata toimintakauden. Seuraamme kuitenkin edelleen valtakunnallisia ja paikallisia ohjeistuksia koronaan liittyen, joten muutoksia voi tulla. Niistä tiedotamme tarvittaessa erikseen.