Ratkaisuja pyykinkuivatukseen – Onko toimivaa vaihtoehtoa edes olemassa?

0
Lampun varressa kuivuvat paidat melkein kuin sopivat sisustukseen. Laiitlan Sanomat pyytää kuvia ja tekstejä erilaisista ratkaisuista pyykinkuivatukseen.

Laitilan Sanomilta on toivottu juttua pyykinkuivausratkaisuista. Uudessa talossa asuva henkilö otti lehteen yhteyttä ja kyseli, miten eri talouksissa on ratkaistu pyykinkuivaus.

Viisautta lehdessä on moneen, mutta selvänäkijöitä emme ole. Kerro siis meille kuvalla tai tekstillä, miten teillä kuivataan pyykit? Onko toimivaa vaihtoehtoa olemassa vai ovatko kuivumassa olevat vaatteet aina tiellä?

Lähetä viesti hyvästä tai täysin toimimattomasta kuivatuksesta nimellä tai nimettömänä helmikuun loppuun mennessä sähköpostitse toimitus@laitilansanomat.fi, Laitilan Sanomien numeroon Whatsapilla 0504758787 tai kommentoi tätä juttua.