Ravit: Merciless Catille ylivoimavoitto

0
Jere Kiveinen lähti Merciless Catilla viimeiselle kierrokselle toista rataa. Takana näkyy Olli Koivunen, joka sitten takasuoralla tarjosi Precious Rockilla hyvää vetoapua Kiveisen viisivuotiaalle.

Kun hevonen on kunnossa ja ajo onnistuu, kelpaa kuskin hymyillä maalipaalulla. Laitilalaisten Erkka Junnilan ja Anne Tuunan omistama Merciless Cat otti ylivoimavoiton perjantaina Turun raveissa. Ohjissa oli oriin laitilalainen valmentaja Jere Kiveinen.

Tasoitusajona käydyssä lähdössä Kiveinen jättäytyi alkukiihdytyksessä Merciless Catilla suosiolla peränpitäjäksi. Kun kärki oli selvitellyt järjestyksensä, Kiveinen nosti hevosen takasuoralla toiselle radalle ja valjakko taivalsi siellä erinomaisissa tarkkailuasemissa.

Olli Koivunen lähti kirikierroksella Precious Rockilla kolmannelle radalle, ja Merciless Cat sai sen takaa hyvää vetoapua. Kiveinen ei jäänyt siitä kiittelemään, vaan ohjasti suojattinsa loppusuoran alussa Koivusen hevosen ohi ja karkasi kymmenien metrien voittoon kilometriajalla 18,7.

Jere Kiveiselle ilta oli muutenkin mainio, sillä heti ensimmäisessä lähdössä hän ajoi voiton uraansa aloittelevalla Glaudialla (40,9) ja otti vielä kakkostilat Some Adolfilla (20,5) ja Kretongilla (30,0).

Samoissa raveissa laitilalaisen Pia Lampolahden Gene Touch (18,2a) juoksi viidenneksi Oona Halmeen ohjastamana.