Sarjajohtaja ei antanut yllättää – Jyskeen ringette yhä sijalla neljä kotitappiosta huolimatta

0

Ari Anteroinen

Ringeten naisten SM-jatkosarjassa Laitilan Jyske jäi lauantain kotiottelussaan sarjakärki Nokiaa vastaan jalkoihin, kun vierasjoukkue haki kaksi pistettä selkeällä 1–5 -voitolla.

Jo ottelun alku antoi merkkejä siitä, kuinka peli tulee päättymään. Aktiivinen vierasjoukkue oli hetkessä 0–2 -karkumatkalla. Kymmenen ja puolen minuutin kohdilla taululla olivat jo 0–3 -lukemat.

Ainokaisen osumansa Jyske teki ajassa 21.02. Maalinteossa onnistui Teresa Tapani Taru Kylä-Kailan ja Fanni Elon syötöstä. Kohta tämän jälkeen Nokia kuittasi neljännellä osumallaan.

– Peli ei kulkenut niin kuin olimme suunnitelleet. Jalat jäivät koppiin ja yksi vastaan yksi -tilanteissa hävisimme luokattoman helposti, kommentoi kotijoukkueen parhaana palkittu Hanna Ropanen .

– Tiedettiin, että Nokia iskee kovaa, mutta emme olleet siihen niin valmiina kuin muissa peleissä olemme olleet.

”Ropsun” mukaan Jyske sai kuitenkin alkushokin jälkeen peliään paremmin kasaan.

– Nokia oli valmiimpi ja parempi. Ei siinä jäänyt jossiteltavaa. Tästäkin pelistä opittiin taas paljon. Lähdetään uudella ilmeellä seuraaviin peleihin ja palataan voittojen teille, Ropanen jatkoi.

Tulevana lauantaina Jyskeellä on kotihallissaan vastassa Helsinki, joka on kolme pistettä laitilalaisia edellä sijalla kolme. Jyskeen neljäs sija ei ole ihan heti uhattuna, sillä takana olevat Raisio ja Lahti ovat kumpainenkin kuudessa pisteessä.