Satakunnassa maatiloilla useita polttoöljyvarkauksia

0
Arkistokuva

Lounais-Suomen poliisi tutkii Eurajoella ja Eurassa tapahtuneita polttoöljyvarkauksia.

Polttoöljyä on varastettu viime kuukausien aikana useilta eri maatiloilta. Varkauksien kohteena ovat olleet lähinnä maatilojen polttoainesäiliöt. Tapauksia on ilmoitettu poliisille viime joulukuusta lähtien.

Poliisi pyytää yleisöä ilmoittamaan mahdolliset vihjeet tekijöistä tai tapahtumista. Kaikki tiedot ja havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

Toimi näin varkauden sattuessa

Mikäli huomaat varkauden tapahtuneen, ilmoita siitä heti hätänumeroon 112.

Tapahtumapaikalla on hyvä välttää koskemasta mihinkään, jotta paikan tutkinta on mahdollista.