Suomen Cupin kultamitalit Laitilaan – Kukon Tikka teki harvinaisen tempun voittaen sekä naisten että miesten sarjan

0
Kukon Tikan voittoisat joukkueet yhteiskuvassa. Teemu Harju, Joni Laine, Torbjörn Gustafsson, Joonas Laine, Juha Koutonen, Jani Elijoki, Janika Englund, Satu Juhola ja Sari Wallin.

Dartsin kilpailukalenterissa on yksi kisa yli muiden. Suomen Cup, jota pidetään kerhojen SM-kisana. Mukana ovat vuosittain kaikki kerhot ja parhaat pelaajat. Tänäkin vuonna Suomen Cup heitettiin Laukalla Kylpylähotelli Peurungassa.

Mitalisijoille pääseminen on tässä vuoden tärkeimmässä kisassa jo kova juttu, voitosta puhumattakaan. Kukon Tikka teki tänä vuonna harvinaisen tempun voittaen sekä naisten että miesten sarjan.

Kultajoukkueissa heittivät Janika Englund, Satu Juhola, Sari Wallin, Teemu Harju, Jani Elijoki, Torbjörn Gustafsson, Joonas Laine, Juha Koutonen ja Joni Laine .

– Tämä on sellainen kisa, että kokonaiskilpailun voitosta on turha haaveilla parin hyvän heittäjän avulla. Mukaan pitää saada miehissä kuusi ja naisissa kolme hyvää ja tasaisen varmaa suorittajaa, jotka keräävät pisteitä läpi viikonlopun ja tuovat yhdessä kokonaiskilpailun voiton, sanoo Kukon Tikan Joni Laine.

Kukon Tikan naisille Suomen Cupin kokonaiskilpailun voitto oli jo toinen, miehille puolestaan ensimmäinen.

– Tietenkin kun kisaan lähdetään, niin menestystä sieltä mennään hakemaan. On se vain aina yhtä yllättävää, kun lopulta lähdetään kotiin kultamitalit kaulassa.

Dartsin SM-liiga jatkuu taas ensi lauantaina 26.2. jolloin Kukon Tikan miehet saavat Laitilan Kievarissa vastaansa Keski-Suomi Dartsin. Kausi on puolivälissä ja Kukon Tikka on tällä hetkellä viidentenä.

Sarjan neljä parasta joukkuetta pääsee pudotuspeleihin, kuusi pelikierrosta on vielä jäljellä, joten Kukon Tikalla on vielä kaikki mahdollisuudet mitalipeleihin. Mitalinkiilto silmissä joukkue on edelleen liikkeellä.