Uudenkaupungin oppaiden ruusu Karilla Oy:lle – Ruusu myönnettiin 24. kerran

0
Karilla Oy:n työntekijät Josefina Routi ja Peppi Vuorela sekä yrityksen omistaja Tapio Pääkkö ottivat vastaan Uudenkaupungin matkailuoppaiden ruusun Kukat ja kunniakirjan luovuttivat matkailuoppaiden puheenjohtaja Tuula-Riitta Karlin (toinen oik.) ja sihteeri Annukka Markela-Välimäki. Kuva: Uudenkaupungin Sanomat

21. helmikuuta vietettiin kansainvälistä matkailuoppaiden päivää. Uudenkaupungin matkailuoppaat juhlistavat opaspäivää jakamalla vuosittain ruusun sellaisille paikallisille tahoille tai henkilöille, jotka ovat työllään ja toiminnallaan tehneet Uuttakaupunkia myönteisellä tavalla tunnetuksi.

Tämänvuotinen ruusu ojennettiin Karilla Oy:n Tapio Pääkölle . Tapio Pääkkö on iloisen ja ammattitaitoisen henkilökuntansa kanssa hoitanut Pakkahuoneen vierassatamaa jo vuodesta 2011 lähtien. Kymmenen vuoden aikana Pakkahuoneen palvelut ovat entisestään monipuolistuneet. Veneilijöille suunnattujen palvelujen lisäksi Pakkahuoneella toimii kahvila, taidenäyttelytila, terassiravintola sekä viiden vuoden ajan myös Pakkahuoneen Puoti.

Puoti on laadukas ostospaikka niin veneilijöille kuin muillekin. Puodista löytyy niin lähituottajien kuin paikallisten yritystenkin tarjontaa. Pakkahuoneen rannassa järjestetään kauden mittaan monenlaisia oheistapahtumia yhteistyökumppanien kanssa. Suositut keskiviikkoiset iltatorit esiintyjineen houkuttelevat paikalle paljon väkeä myös Uudenkaupungin ulkopuolelta.

Opasruusun jakoivat kunniakirjan kera Uudenkaupungin matkailuoppaiden edustajat; puheenjohtaja Tuula-Riitta Karlin ja sihteeri Annukka Markela-Välimäki. Ruusun ja kunniakirjan vastaanottivat Tapio Pääkkö, Josefina Routi ja Peppi Vuorela Karilla Oy:stä.

Opasruusu jaettiin nyt 24. kerran. Edellisvuonna ruusun sai Uudenkaupungin Automuseo.