Yksi kulttuuriviikon yleisötapahtumista toteutumassa – Mars vs. Venus -illan aikana tarjoillaan buffet-illallinen ja täysi kattaus komiikkaa

0
Johanna Tohni ja Riku Suokas ovat pariskunta paitsi lavalla myös tosielämässä.

Kustaa Hiekan mielestä maailma on kiinnostava, avara ja kaunis. Tämä ajatus on myös Laitilan Kustaa Hiekka -kulttuuriviikon taustalla. Teollisuusneuvos Kustaa Hiekan elämäntyön kunnioittamiseksi Laitilassa järjestetään vuosittain Kustaa Hiekka -kulttuuriviikkoa tammikuun viimeisellä viikolla. Kulttuuriviikolla koetaan kiinnostavia, monenkirjavia kulttuuri- ja taide-elämyksiä. Kulttuuriviikolla myös ammennetaan kaukaa ja läheltä. Kustaa Hiekan matkalaukku oli aina valmiiksi pakattuna uusien seikkailujen varalta. Kulttuuriviikolla suhtaudutaan yhtä uteliaasti elämää ja maailmaa kohtaan.

Epävarmoista ajoista viisastuneina, kulttuuriviikon tämän vuoden tarjonnasta yksi tilaisuus sovittiin maaliskuulle. Kulttuuriviikon ohjelmaa on ensimmäistä kertaa venytetty näin pitkälle kevättalveen. Show&dinner -tilaisuutena järjestettävä Mars vs. Venus esitetään Laitilan FinnLamex-hallilla lauantaina 12.3. kello 18. Liput ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa.

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaan. Johanna Tohni ja Riku Suokas ovat pariskunta paitsi lavalla myös tosielämässä.

Laitilan kaupungin kulttuuritoimessa iloitaan siitä, että pitkästä aikaa yleisötilaisuuksia päästään järjestämään. Nyt tarjolla oleva esitys oli alun perin kulttuuriviikon 2021 ohjelmaa, jota on siirretty useaan otteeseen.

Tänä poikkeuksellisena vuonna kulttuuriviikko on kulkenut Suunnitelma B:n matkassa. Tammikuussa yleisötilaisuuksia ei pystytty järjestämään ja vuodenvaihteessa kulttuuritoimessa räätälöitiin tammikuun ohjelma uuteen kuosiin nopealla aikataululla. Tammikuun valotaide- ja valaisukierros onnistui yli odotusten.