Ystävänpäiväkonsertti Laitila-salissa – Lavalle nousevat viulistit, sellisti, jousiorkesterit ja Viihdekuoro

0
Musiikkiopiston konsertissa esiintyjinä ovat viulistit, sellisti, laulajat, jousiorkesterit sekä Viihdekuoro. Kuva. Ari-Matti Ruuska

Vuonna 2020 alkanut musiikkiopiston jousisoittajien ja laulajien perinne saa jatkoa. Tänä vuonna ystävänpäivän konsertti Violins & Valentines järjestetään Kaupungintalon Laitila-salissa ystävänpäivänä 14. helmikuuta kello 18.

Konsertissa kuullaan musiikkia eri aikakausilta; 1800-luvulta aina tähän päivään saakka. Esiintyjinä konsertissa ovat musiikkiopiston viulistit, sellisti, laulajat, jousiorkesterit sekä Viihdekuoro.

Konsertissa kuultavaa musiikkia kietoo yhteen niitä yhdistävä teema; rakkaus ja ystävyys sen kaikissa muodoissaan. Konsertissa voimansa yhdistävät niin laitilalaiset, uusikaupunkilaiset, pyhärantalaiset kuin vehmaalaisetkin musiikkiopiston opiskelijat. Konsertti on osa “Olen antirasisti” -kampanjaa.

Konsertti toteutetaan noudattaen Lounais-Suomen aluehallintoviraston määräystä eli konserttiin voidaan ottaa yleisöä maksimissaan 100 henkeä.

Konserttiin tullaan paikalle terveinä, pestään kädet tullessa ja lähtiessä, pidetään toisiin riittävät turvavälit sekä käytetään kasvomaskia 1-luokkalaisista alkaen. Konserttiin ei ole sisäänpääsymaksua.