Keväinen konsertti kappelissa – Ohjelmassa suomalaista musiikkia

0
Laessaaren kappelissa järjestetään musiikkiopiston konsertti huhtikuun 1. päivänä. Arkistokuva: Solina Saarikoski

Vakka-Suomen musiikkiopiston järjestämän konsertin paikkana perjantaina 1. huhtikuuta kello 19 on Laessaaren kappeli Laitilassa.

Konsertissa esiintyjinä kuullaan laulajia yhdessä kitaransoiton opiskelijoiden ja kitaraorkesterin kanssa. Ohjelmassa on yksinlauluja piano- ja kitarasäestyksellä sekä kaksi hyvin erilaista laulelmaa kitaraorkesterin säestyksellä. Luvassa on myös soolokitaraesitys. Musiikkiopiston Viihdekuoro esiintyy konsertissa kahden laulun voimin.

Kappelikonsertissa kuullaan paljon suomalaista musiikkia. Kotimaisen yksinlaulun kulta-ajalta on lauluja vuosisatojen taitteesta, muun muassa Sibeliukselta, Melartinilta ja Merikannolta sekä myös suomalaisia kansanlauluja.

Konserttiin tullaan paikalle terveinä, pestään kädet tullessa ja lähtiessä, pidetään toisiin riittävät turvavälit sekä käytetään kasvomaskia 5-luokkalaisista alkaen. Konserttiin ei ole sisäänpääsymaksua.