Laitilan soittokunnan konsertilla apua ukrainalaisille

0
Laitilan soittokunta järjestää kevätkonsertin, jonka tuotosta osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ukrainalaisten hyväksi.

Pitkän historian omaava Laitilan soittokunta järjestää kevätkonsertin Varjosta valoon Laitilan kaupungintalolla (Keskuskatu 30) sunnuntaina 27. maaliskuuta kello 15. Osa konsertin lipputuloista lahjoitetaan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseen.

Konsertin ohjelmisto kuvaa puhallinmusiikin rajatonta monipuolisuutta. Avausmarssina on Timo Forsströmin vuonna 1983 säveltämä Linnan puisto. Muut kotimaiset säveltäjänimet ovat Jean Sibelius, Jukka Kuoppamäki, Pentti Viherluoto, Otto Palmgren, Rauno Lehtinen ja Georg Malmsten. Mannermaista viihdettä edustavat Henry Mancinin The Pink Panther, Stevie Wonderin Superstition ja Christopher Gunningin Agatha Christie´s Poirot.

Konsertin johtavat Vakka-Suomen musiikkiopiston opettajat Jarkko Kokki ja Aleksi Putkinen, ja sen juontaa SPR:n Laitilan osaston puheenjohtaja Hanna Lahtonen. Konsertin väliajalla on kahvitarjoilu. Lippuja saa soittajilta ja ovelta.