Munamarkkinoiden 50-vuotisjuhlaohjelma on julkaistu – Toritansseissa lavalle nousee Antti Ketonen

0
Munamarkkinat houkuttelee Laitilaan tuhansia ihmisiä. Kuva on vuodelta 2014.

Laitilan Munamarkkinat järjestetään perinteiseen tapaan viikkoa ennen juhannusta 18.–19.6. Laitilan keskusta-alueella. Markkinoita vietetään kahden vuoden koronatauon jälkeen.

Juhlan tuntua on tämänkin lisäksi vielä rutkasti lisää, sillä kyseessä on 50-vuotisjuhlamarkkinat.

– Rakastetun kotiseututapahtuman ohjelma on julkaistu ja sen sisältö on jälleen hyvin monipuolinen sisältäen niin magiikkaa, imitaatiota, musiikkia kuin sambaakin, Laitilan Munamarkkinat tiedottaa.

Markkinalauantaina nähdään tunnetun mentalistin Pete Poskiparran show, jota seuraa Venla-palkitun imitaattorin Jukka Laaksosen esitys. Laaksosen kanssa lavalla kuullaan kevyen musiikin osaajaa Mikael Konttista pianon takana.

Lauantaina paluun Munamarkkinaohjelmaan tekee sambakulkue Samba Carioca. Takavuosina sambakulkue oli joka vuonna ohjelmassa. Lauantain loppuhuipennuksena lavalle nousee Antti Ketonen, joka vastaa toritanssien ohjelmasta.

Markkinasunnuntai tuo jälleen magiikkaa lavalle, kun taikuri Lauri Nordberg aloittaa päivän lavaohjelman. Myöhemmin lavalle nousevat paikalliset huutokauppakuninkaat Lasse Lemmetti, Reijo Virtamo ja Jari Nummi, jotka kohtaavat leikkimielisen huutokauppakisailun merkeissä.

Markkinakansa saa mahdollisuuden huutaa huutokauppakonkareiden valikoimia aarteita, ja tuotot ohjataan hyväntekeväisyyteen. Perinteinen munaruokakilpailu kisataan tällä kertaa kansallisuuksien kesken, kun virolaista, ukrainalaista ja turkkilaista ruokakulttuuria edustavat joukkueet kohtaavat.

Laitilan Munamarkkinoille ei ole sisäänpääsymaksua ja lavaohjelma on kokonaisuudessaan maksutonta.

– Laitilan Munamarkkinat ry toivottaa kaikki tervetulleiksi markkinoille ja yhteiseen juhlaan mukaan.

Markkinoiden ohjelma voi tutustua osoitteessa laitila.fi/munamarkkinat.

– Tarkennuksia ja tietoja oheistapahtumista tullaan sivuille vielä päivittämään lisää.

Varsinaisen markkinatorin ja torilavan ohjelman lisäksi Laitilassa on Munamarkkinaviikonloppuna runsaasti oheistapahtumia, kuten Laitila Festival -musiikkifestivaali.