Päihtyneitä kuljettajia Vakka-Suomessa

0
Arkistokuva

Poliisi tapasi loppuviikosta huumeiden vaikutuksen alaisena ajaneita kuljettajia Vehmaalla ja Uudessakaupungissa.

Poliisi pysäytti torstaina iltapäivällä Vehmaalla Kustavintiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta. Kyseessä oli miehen 4. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.

Huumekuskilla väärät rekisterikilvet

Lauantaina iltakuuden aikaan Uudessakaupungissa Kalannintiellä poliisia vastaan ajoi henkilöauto, johon oli kiinnitetty väärät rekisterikilvet. Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä Kallelantien risteykseen.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Mies oli ajokiellossa, ja autosta oli myös verot maksamatta.

Miehellä oli kyydissään kolme matkustajaa. Autossa ei ollut kuitenkaan lainkaan takapenkkiä, vaan takana olleet istuivat autossa olleiden tavaroiden päällä.

Poliisi epäilee kuljettajana ollutta miestä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana, näpistyksestä ja ajoneuvoverorikkomuksesta.