Tappelut, liikenneonnettomuus ja päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia Vakka-Suomessa

0
Kuvituskuva

Uudessakaupungissa Koulukadulla tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä ravintoloiden sulkemisajan jälkeen kaksi tappelua.Toisessa tappelussa mies riiteli naisen kanssa ja riidan väliin tuli kaksi muuta miestä. Naisen kanssa riidellyt mies löi ensin toista väliin tullutta miestä kasvoihin ja heti saman tien myös toista miestä, joka kaatui maahan.

Lyönyt mies jatkoi pahoinpitelyä potkimalla maassa makaavaa miestä. Poliisi ehti väliin ja otti pahoinpitelijän haltuun. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Toisessa käsirysyssä kahdelle miehelle oli tullut riitaa ravintolassa ja ravintolasta poistumisen jälkeen tilanne eskaloitui painiksi. Painin yhteydessä miehet olivat kaatuneet maahan ja toinen miehistä loukkasi kasvonsa.

Ohitustilanteessa ulosajo Laitilassa

Lauantaina Laitilassa Eurantiellä liikkeellä ollut kuljettaja lähti ohittamaan kahta henkilöautoa, eikä huomannut etummaisen auton olevan kääntymässä vasemmalle Matikantielle. Ohittamaan lähteneen naiskuljettajan auto osui kääntymässä olleeseen autoon ja ajautui väistöliikkeen sekä törmäyksen takia noin 50 metrin päähän pellolle. Kukaan osallisista ei loukkaantunut törmäyksessä.

Huumekuski Uudessakaupungissa

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä poliisi pysäytti Uudessakaupungissa Autonrakentajantiellä henkilöauton, sillä ajoneuvon lasit olivat aivan jäässä ja huurteessa. Tuulilasin alareunassa oli vain pieni kaistale, josta näki vaivoin eteenpäin.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.