Victoria Laitilasta mukana Maajussille morsian -ohjelmassa

0
Victoria Kenton on mukana Maajussille morsian -ohjelmassa.

Laitilalainen Victoria Kenton , 31, on mukana MTV3:n Maajussille morsian -ohjelmassa. Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit etsivät itselleen puolisoa. Ohjelma alkaa torstaina 10. maaliskuuta maajussien esittelyjaksolla. Itse ohjelmasarja alkaa syksyllä.

Mtv-uutiset julkisti tiistaina 15. ohjelmakaudella olevat neljä naista ja miestä. Yksi heistä on laitilalainen Victoria Kenton, joka kasvattaa kesäkukkia ja pyörittää kesäisin puutarhamyymälää.

Victorian tilaan kuuluu seitsemän kasvihuonetta, joissa kasvatetaan useaa eri lajiketta kesän myyntiin. Uutissivun mukaan Victoria on iloinen ja topakka. Hän harrastaa intohimoisesti kuntoilua ja rakastaa luonnossa liikkumista.

Mtv-uutiset kertoo Victorian kaipaavan vierelleen rehellistä ja kypsää miestä, josta olisi tukea sesonkiajan kiireisiin ja seuraa vapaa-ajan rientoihin.