50 kesää markkinailoa – Osallistu juhlakirjan tekemiseen

0

04Laitilan Munamarkkinat täyttää ensi kesänä 50 vuotta. Millaisia muistoja sinulla on markkinoilta? Kohtasitko siellä elämänkumppanisi? Söitkö liikaa metrilakua? Tuliko munittua Muniksilla? Mitä tapahtuma sinulle merkitsee?

Kerro mieleenpainuva hetki tai tarina ja osallistu juhlamarkkinoilla julkaistavan 50 kesää markkinailoa! -kirjan tekemiseen.

Kirja kertoo legendaarisen kesätapahtuman tarinan sanoin ja kuvin. Äänessä ovat tapahtuman tekijät, kävijät, markkinamyyjät sekä esiintyjät.

Munamarkkinat perustettiin vuonna 1972 lisäämään Laitilan tunnettuutta ja vahvistamaan paikkakunnan elinvoimaa. Pitäjätapahtuma kasvoi kymmenien tuhansien kävijämääriin yltäväksi yhteisölliseksi kaupunkifestivaaliksi.

Kaupunki tunnetaan markkinoistaan ja Laitila on noussut tapahtuman ansiosta Suomen epäviralliseksi munapääkaupungiksi. Kirjan julkaisee Munamarkkinat ry ja sen toimittaa Eija Eskola-Buri. Ulkoasusta vastaa Anne Jacksen.

Lähetä tarinasi osoitteeseen eeskolaburi@gmail.com 15.4. mennessä. Liitä mukaan yhteystietosi.

Eija Eskola-Buri