Iloisesti luritellen Ihodessa

0
Ihoden konsertissa kuullaan sekä kevyttä että klassista musiikkia. Arkistokuva: Jane Iltanen

Torstaina 28. huhtikuuta kello 18.30 Ihoden koululla esiintyy Vakka-Suomen musiikkiopiston pianon- ja harmoníkansoiton opiskelijoita sekä harmonikkaorkesteri. Luvassa on kevyttä ja klassista musiikkia sekä kansanmusiikkia eri maista.

Konsertissa kuullaan myös opiskelijan oma sävellys. Viidellä opiskelijalla on konsertissa ensiesiintyminen.

Reipasta menoa on Jarkko Kantalan kappaleessa Batman ja Pamela Wedgwoodin sävellyksessä In the eyes of a Tiger. Rauhallisempaan tunnelmaan vievät kuulijan John Williamsin Hedwigin teema ja Alan Menkenin Colors of the Wind. Mukana ohjelmassa on Lasse Mårtensonin Myrskyluodon Maija sekä Neon 2:lta kappale Pieninä palasina.

Konserttiin ei ole sisäänpääsymaksua.