Kaaritien saa sulkea osittain kävelykilpailujen ajaksi – SM-maantiekävelyt järjestetään Laitilassa toukokuussa

0
Arkistokuva: Hanna Hyttinen

Laitilan Jyske haki lupaa sulkea Kaaritie osittain toukokuussa järjestettävien SM-maantiekävelyjen ja Suomen Aikuisurheiluliiton Masters-sarjojen SM-maantiekävelyjen aikana. Kävelykilpailu järjestetään 21.5. ja tie suljetaan osittain kello 8–16 välisenä ajaksi. Tekninen valiokunta päätti lausuntonaan puoltaa Jyskeen hakemusta.

Valiokunta edellyttää kuitenkin, että hakija sopii sulkualueelle jäävien kiinteistöjen omistajien kanssa mahdollisista tilapäisjärjestelyistä ja mahdollistaa hälytysajoneuvoille esteettömän kulun. Lisäksi hakijan tulee huolehtia ajokieltojen osoittamisesta riittävällä tarkkuudella liikenteen ohjauslaittein sekä tiedottaa asiasta hyvissä ajoin hälytystehtäviä suorittaville tahoille sekä yleisesti lehti-ilmoituksella kaupunkilaisille.