Kaupunki muisti terveydenhoitaja Arja Varjosta vuoden Tyyne -kunnianosoituksesta – ”Mukava ja innostava kollega”

0
Vuoden Tyyneksi valittu Arja Varjonen sai onnittelut työyhteisöltään ja Laitilan kaupungilta.

Laitilan kaupunki muisti torstaina terveydenhoitaja Arja Varjosta Vuoden varsinaissuomalainen Tyyne -kunnianosoituksen johdosta. Varsinais-Suomen terveydenhoitajayhdistys valitsi Varjosen vuoden Tyyneksi osoituksena suurella sydämellä tehdystä terveydenhoitajatyöstä.

Kunnianosoitus juontaa juurensa terveydenhoitajan ja Suomen ensimmäisen terveydenhuoltoneuvoksen Tyyne Luoman perintöön. Varjonen on tehnyt pitkän uran terveydenhoitajana ja on tuttu kasvo Laitilan lastenneuvolassa. Työkaverit kuvailevat häntä mukavaksi ja innostavaksi kollegaksi.

– Ammattitaitoinen varmuus ja samalla muut huomioon ottava lämpö ovat ominaisuuksia, joista Laitilan oman Vuoden Tyynen ympärillä työskentelevät saavat työarjessaan kokea. Tällaisen voimavaran soisi kuuluvan osaksi jokaista työyksikköä ja toimipistettä, Laitilan kaupunki tiedottaa.