Louhi-yhdistys juhlii Hautvuorella ja Louhenlinnassa – Yleisökin pääsee esittämään loitsuja

0
Hautvuoren maisemissa on syvyyttä, ja myös henkisyyttä.

Lounais-Suomen esihistoriamatkailuyhdistys Louhi on täyttänyt 20 vuotta ajat sitten. Juhlintaa on koronan takia siirretty moneen kertaan. Yhdistys juhlii sunnuntaina 15. toukokuuta kello 13 alkaen Laitilassa. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Ruokailu on maksullinen.

Juhlakulkue lähtee Louhenlinnalta osoitteesta Kusnintie 95, Laitila kello 13 marssimaan Hautvuoren muinaislinnalle, jossa yleisökin voi osallistua Kivimäen loitsujen esittämiseen Risto Ala-Kailan johdolla. Hautvuorelle kulku ei ole esteetön. Louhenlinnassa kuullaan Riitta Rainion ja Timo Muhosen esitykset kalliomaalauspaikkojen äänimaailmoista ja kivistä kansanperinteessä.

Lisätietoja osoitteesta https://louhiry.blogspot.com. Ilmoittautumiset 6.5. mennessä osoitteeseen sirkku.pihlman (at)gmail.com.