Mielenterveys- ja päihdeyksikkö muutti Urheilutielle

0
Laitilan terveyskeskuksen mielenterveys- ja päihdeyksikkö muutti Sahen kulman kiinteistöön Urheilutielle. Tilat ovat aiemmin toimineet kirkkoherranviraston väistötiloina ja olleet myös työvoimatoimiston käytössä.

Laitilan terveyskeskuksen mielenterveys- ja päihdeyksikön vastaanottotoiminta on muuttanut Sahen kulman kiinteistöön. Yksikön uusi osoite on Urheilutie 2. Jatkossa mielenterveys- ja päihdeyksikön psykiatrisen sairaanhoitajan, psykologin sekä lääkärin ja psykiatrian erikoislääkärin vastaanotot pidetään uusissa tiloissa. Toiminta uusissa tiloissa alkoi tiistaina.

Kaupunki järjestää uusissa tiloissa avoimien ovien tapahtuman keskiviikkona 25.5. kello 13–15 ja toivottaa tilaisuuteen tervetulleiksi niin kaupungin työntekijät kuin asukkaatkin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Mt-yksikön uudet tilat ovat aiemmin toimineet muun muassa Laitilan seurakunnan kirkkoherranviraston väistötiloina.