Mitä ny? Lukijoiden viesteissä ollaan vielä pyörryksissä konsertista ja pohditaan biokaasulaitoksen hajuhaittoja

0
Kausi on suosinut taivaan tarkkailijaa. Meitä on hemmoteltu keväällä upeilla revontulilla. Kuva on otettu 13.-14.3.2022 Laitilan Laustilla. Kuva: Pirjo Koski

Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden viestejä. Räpsäyksissä puolestaan näkyy tänä keväänä Laitilastakin bongattuja revontulia. Viestejä ja räpsäyksiä voi lähettää Laitilan Sanomien Whatsapp-numeroon 050 4758787.

KYLLÄ oli huikea konsertti sunnuntaina Laitilan Urheilutalolla. Kiitos musiikista ja maukkaista tarjoiluista. Vieläkin pyörryksissä Kaisu, Raimo ja Pirjo

LAITILAAN suunnitellaan biokaasulaitosta. Hajuhaittoihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Vehmaalla Kalannintien varrella sijaitsee Gasupromin suuri biokaasulaitos. Yritys aiheuttaa huomattavia hajuhaittoja ympäristölle. Yritys tuottaa enemmän hajua kuin biokaasua. Laitilalaisten kannattaa tehdä retki Vehmaalle haistelemaan hajuja. Biokaasulaitokset ovat paljon haitallisempia kuin tuulimyllyt. Turussa Gasupromin biokaasulaitoksen hajuhaitat ovat olleet jatkuvasti viranomaisten murheena. Suomalaiset suhtautuvat myönteisesti uusiutuviin energioihin. Huomioon pitää ottaa ongelmat, mitä laitokset aiheuttavat ympäristölle. Median apulainen