Päihtyneitä kuljettajia kiinni Uudessakaupungissa ja Laitilassa – Eurantiellä rattijuoppo ajoi ojaan

0
Arkistokuva

Poliisipartio sai lauantaina hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan Laitilassa Eurantiellä oli ojassa henkilöauto. Tapahtuma-aikana satoi lunta ja tien pinta oli sohjoinen.

Tien pinnassa näkyvien jälkien perusteella henkilöauto on kulkenut Euran suunnasta kohti Laitilaa. Loivassa oikealle kaartuvassa mutkassa alamäessä henkilöauton kuljettaja on menettänyt auton hallinnan ja suistunut ojaan auton kulkusuuntaan nähden tien vasemmalle puolelle.

Henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin 1,7 promillen lukeman. Henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Epäilty huumausainerattijuopumus Uudessakaupungissa

Liikkeellä ollut poliisipartio pysäytti lauantaina Uudessakaupungissa Santtiossa henkilöauton, Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen. Poliisipartio teki kuljettajalle huumepikatestin, joka osoitti positiivista amfetamiinille.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Törkeä rattijuopumus Uudessakaupungissa

Poliisipartio valvoi liikennettä Uudessakaupungissa sunnuntaina. Valvonnan yhteydessä partio havaitsi Honkatiellä henkilöauton, joka liikkui ajoradalla mutkittelevasti. Partio pysäytti henkilöauton ja puhallutti kuljettajan.

Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen täyttävän tuloksen. Kuljettaja vietiin Uudenkaupungin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Kuljettajalle tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos oli noin 1,7 promillea.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.