Puhallinorkesterit kevään korvalla – Keväisiä säveliä Laitila-salissa

0
Puhallinorkesterit kevään korvalla -konsertissa esitellään puhallinmusiikin monipuolisuutta. Arkistokuva: Veli-Matti Henttonen

Puhallinorkesterit Kevään Korvalla -konsertissa kuullaan sunnuntaina 24. huhtikuuta keväisiä säveliä puhallinorkestereiden soittamana. Konsertti pidetään Laitila-salissa kello 15. Vakka-Suomen Musiikkiopiston kolme puhallinorkesteria esittävät vauhdikkaita kappaleita tuoden esille puhallinmusiikin monipuolisuutta.

Konsertissa kuullaan muun muassa aina niin käynnistysvaikeuksissa oleva Pappamopo, ryhdikäs marssi Uudet Kaverit, 90-luvun hitti I Want it that Way, reipas Uptown Funk, rytmikäs September, hauska Superstition sekä hyvän fiiliksen Can´t Stop the Feeling.

Konsertissa esiintyvät Junioripuhallinorkesteri, Nuorisopuhallinorkesteri sekä Laitilan Soittokunta. Kahvituksen järjestää Vakka-Suomen Musiikkiopiston Kannatusyhdistys. Konsertissa on väliaika ja konserttiin on vapaa pääsy.

Orkestereita johtavat Vakka-Suomen Musiikkiopiston kapellimestarit Jarkko Kokki sekä Aleksi Putkinen.

Konserttiin tullaan paikalle terveinä, pestään kädet tullessa ja lähtiessä sekä pidetään toisiin riittävät turvavälit. Lukioikäisistä alkaen on voimassa kasvomaskisuositus.