Räpsäys: Ensimmäiset siiklit jo syöty – Mitä ny -viestissä ehdotetaan biokaasulaitoksen paikaksi Yrityspuistoa

0
12.4. syöty tämän vuoden ekat siiklit. Kuva: Nyholmin Puutarha

Laitilan Sanomien Mitä ny -palstalla julkaistaan lukijoiden Whatsapp-viestejä. Niitä voi lähettää numeroon 050 4758787. Samaan numeroon voi lähettää myös kuvia Räpsäys-palstalle.

LAITILAN biokaasulaitoksesta: eikös kaupungilla ole jo hyvä tontti Yrityspuistossa laitokselle? Hyvät tieyhteydet jo valmiina ja aina paranevat kun 8-tietä aletaan parantaa. Hajuhaittojahan ei tässä ole (Epäilen suuresti. Se teknologia ei varmaan ole niin paljon kehittynyt tuosta Vehmaan laitoksen rakentamisesta) Eli keskusta on hyvä paikka kaikin puolin, jos se kerran on pakko rakentaa. Täällä syrjemmässä asuvilla hajuaisti kun toimii, ihan niin kuin kaupunkilaisillakin. Biokaasulaitos Yrityspuistoon