Ravit: Merciless Catille kova ennätysparannus

0
Laitilalainen hevonen ja laitilalainen kuski. Jere Kiveinen ohjasti Merciless Catilla kakkossijan oriin uudella ennätyksellä Porissa perjantaina.

Laitilalainen lämminveriori Merciless Cat oli kovassa vauhdissa Porin nopealla raviradalla. Erkka Junnilan ja Anne Tuunan omistamaa viisivuotiasta ajoi oriin valmentaja Jere Kiveinen.

Merciless Catin uusi ennätys kirjataan numeroin 15,9a, kun aiemmasta autolähtöparhaasta rapsahti kerralla pois yli kaksi sekuntia. Voittoon ei tuo riittänyt, sillä Olli Koivunen ajoi Joni-Petteri Irrin valmentaman Credit To Easyn aikaan 15,6a. Nelivuotias tamma kaunisti sekin ennätystään neljä kymmenystä.

Laitilalainen Jere Kiveinen palasi Porista kotiin myös yksi voitto tilillään. Sen toi Laura Markkulan treenaama Porla Futura ennätysnoteerauksella 17,0a.

Laitilalaisen Janina Lehtosen valmentama nelivuotias tamma Har Har Har kävi Kouvolassa kilpailemassa alle tonnin tienanneiden lämminveristen tasoitusajossa. Santtu Raitalan ajama laitilalaisen Team Harhan omistama hevonen tuli viidenneksi ennätyksellään 20,1. Kisa oli hevoselle vasta toinen.