Tiedätkö jotain kukkopalkinnosta?

0
Laitilasta lähtöisin oleva kukkopatsas päätyi sattumalta ja mutkien kautta takaisin Laitilaan. Omistaja kuulisi mielellään, milloin sellainen on palkinnoksi annettu ja missä kilpailuissa.

”Laitilan vaarin lahjoittama kiertopalkinto Laitilan hiihtoihin”, on kaiverrettu komean, reilun vaaksan mittaisen, kukkopatsaan jalustaan. Se on ainoa teksti, mitä raskaassa patsaassa lukee, yhtään palkinnon saajaa tai vuosilukua ei patsaasta löydy. Osaisitko kertoa patsaasta jotakin, esimerkiksi mihin hiihtokilpailuihin se on lahjoitettu ja milloin vai onko kuvan kaltaisia patsaita ollut enemmänkin liikkeellä?

Patsas päätyi aivan hiljattain sattuman kautta Pekka Rantalan hoteisiin ja hän olisi kiinnostunut kuulemaan patsaasta tietoja. Voit soittaa suoraan numeroon 044 310 11 31 tai kertoa tietosi sähköpostitse toimitus@laitilansanomat.fi.