Timo Hansio HK Scanin ja Vihannes-Laitilan yhteisyrityksen Kasviskonttorin toimitusjohtajaksi

0
Timo Hansio on Kasviskonttorin uusi toimitusjohtaja.

HKScanin ja Vihannes-Laitilan uuden yhteisyrityksen, Kasviskonttori Oy:n, toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Hansio. Hänellä on pitkä kokemus kansainvälisen päivittäistavarakaupan johtotehtävistä.

Timo Hansio on työskennellyt mm. Lidl Suomen ja Lidl Sverigen kaupallisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Ennen siirtymistään Kasviskonttoriin Hansio työskenteli Leipomo Rostenin varatoimitusjohtajana.

– Timon vahva kaupallinen tausta, kaupan tuntemus ja yrittäjämäinen ote antavat hyvän pohjan lähteä rakentamaan Kasviskonttori Oy:n liiketoimintaa ja kasvua, lisäämään tuoreiden jalostettujen kasvisten käyttöä sekä luomaan kasvua koko markkinaan, sanoo HK Scanin toimitusjohtaja Tero Hemmilä.

– Olen innostunut päästessäni uuden yhtiön matkaan heti sen alkumetreiltä lähtien. Meillä on selkeä tavoite nostaa kasvisten jalostusastetta ja uudistaa tuoreiden kasvistuotteiden tarjontaa. HK Scanin kaupallinen ja tuotannollinen alusta sekä Vihannes-Laitilan paikallinen kasvisten toimitusketju luovat erinomaiset edellytykset Kasviskonttorin toiminnalle, sanoo Timo Hansio.

Kasviskonttori on HK Scanin ja Vihannes-Laitilan huhtikuussa 2022 perustama yhteisyritys. HK Scan omistaa yhteisyrityksestä 80 prosenttia ja Vihannes-Laitila 20 prosenttia.