Ensin armeijaan, sitten opiskelemaan– Laitilan lukiosta kirjoitti 37 ylioppilasta

0
Laitilalainen Tuomas Pullinen kirjoitti yhteensä viisi ainetta.

Tuomas Pullinen on yksi Laitilan tämän kevään ylioppilaista. Hän kirjoitti äidinkielen, pitkän matematiikan, pitkän englannin, fysiikan, kemian ja biologian. Hänen mukaansa kirjoitukset sujuivat hyvin.

Kirjoitetuista aineista voisi päätellä, että matematiikka ja luonnontieteet näyttelevät isoa osaa myös jatko-opintosuunnitelmissa.

– Haluaisin opiskella diplomi-insinööriksi. Matematiikka ja fysiikka ovat mielenkiintoisia, mutta en tahdo vain opiskella niitä vaan päästä soveltamaan ja käyttää niitä johonkin hyödylliseen, hän perustelee alavalintaansa.

Koronapandemia leimasi Pullisen ja hänen ikätoveriensa lukio-opintoja kahden vuoden ajan.

– Etäopetus oli välillä raskasta, kun ei nähnyt kavereita. Opintojen eteen piti itse tehdä enemmän töitä eikä voinut vain istua tunneilla.

Kirjoitusten jälkeen Pullinen on työskennellyt Coreplastilla. Tarkoitus on olla töissä vuoden loppuun asti. Tammikuussa hän on menossa armeijaan.

– Katsotaan sitten kuinka kauan siellä menee ja sen jälkeen olisi jatko-opintojen aika.

Laitilan lukio


Aaltonen Janette, Ainasoja Iiris, Hannula Ilari, Harikkala Heta, Hautakangas Hilma, Helin Miia, Hiltunen Anniina, Hyttilä Frida, Isolauri Olivia, Karru Jetro, Kylander Tuuni, Lahdenranta Leevi, Laine Elmeri, Lehtinen Reeti, Leino Iisa, Marttila Antti, Moilanen Raakel, Mäenpää Martin, Mäkinen Anette, Niemi Nea, Niemi Vertti, Nummela Venni, Oksanen Nico, Ots Katriin, Pere Milja, Pullinen Tuomas, Ranta Samuli, Ranta Valtteri, Rämönen Sofia, Saarinen Mette, Salminen Emma, Salminen Matias, Sukari Emilia, Suvanto Heta, Uusikartano Fredrika, Uusitalo Eemil, Vähä-Impola Kiia​

Rauman lyseo


Inkinen Oskari, Pyhäranta

Uudenkaupungin lukio


Aalto Emilia, Ellä Linnea, Gustafsson Susan, Haapanala Erno, Haapanala Mireka, Heilä Lilianne, Heinonen Tomi, Hintikka Olivia, Hirvonen Lauri, Hyvönen Mio, Johtela Elias, Järvinen Saaga, Kiiski Tessa, Kittilä Teemu, Koskinen Julia, Laaksonen Natalia, Lahtinen Sara, Laine Nora, Lehtonen Tommi, Manninen Timi, Nikula Aamos, Paldanius Cecilia, Puukki Aada, Ranki Patrik, Ranto Atte, Routi Josefina, Santala Anna-Maria, Santaniemi Silja, Sappinen Vilma, Siivonen Eero, Silokivi Helmi, Sjöberg Konsta, Syri Juuso, Syrjä Väinö, Tanner Ina, Toivonen Senja, Vaitiniemi Emmi, Viksilä Saana, Vilmunen Eerika, Vuorela Peppi.