Iloiset eläinkuvat soivat musiikkiopiston ja Turun konservatorion yhteisessä konsertissa

0
Konserttia voi mennä kuuntelemaan Laitila-saliin perjantaina 20. toukokuuta. Arkistokuva: Ari-Matti Ruuska

Vakka-Suomen musiikkiopiston pienet pianosolistit soittavat yhdessä musiikkiopiston jousiorkesterin kanssa Leena Miikkulaisen ja Eeva Sarmanto-Neuvosen säveltämän teoksen Iloisia eläinkuvia pianolle.

Konsertin toisella puoliajalla kuullaan VSMO:n alumneita Matilda Kauhaa ja Senni Hirvosta, jotka nyt keväällä valmistuvat Turun konservatoriosta muusikoiksi. Kauhan instrumentti on alttoviulu. Hirvonen soittaa viulua.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Vakka-Suomen musiikkiopiston ja Turun konservatorion kanssa osana alumniyhteistyötä. Konserttipaikkana on Laitila-sali perjantaina 20. toukokuuta kello 19. Konserttiin on vapaa pääsy. Ennen konserttia on kahvitarjoilu Vakka-Suomen musiikkiopiston kannatusyhdistyksen hyväksi.