Keväiset iltamat paikallisin voimin – kuorolaulua, pelimannisoittoa ja runonlausuntaa

0
Opistotalolla on helppo päästä vanhan iltamatunnelmaan. Kuva: Jukka Vehmas

Viihdekuoro Bolero ja Laitilan pelimannit ovat jo muutaman kerran järjestäneet yhteiset iltamat vanhanajan tyyliin. Seuraavat iltamat ovat lauantaina 14. toukokuuta kello 19 Laitilan opistotalolla osoitteessa Urheilutie 5.

Paikka on perinteinen seurantalo, jossa on helppo päästä tunnelmaan. Bolero ja pelimannit toimivat molemmat Vakka-Suomen kansalaisopiston opintopiireinä.

Illan ohjelmassa on kuorolaulua, pelimannisoittoa, pienryhmien esityksiä, runonlausuntaa ja arvontaa. Lopuksi on tanssia pelimannien tahdissa. Boleroa johtaa Jari Aaltonen ja pelimanneja Marja-Liisa Santala. Järjestelyssä on mukana Laitilan Kulttuurin Tuki ry.