Metalliromun keräys 4H:n nuorisotyön tukemiseksi

0
4H:n metallinkeräys alkaa 13. tammikuuta. Arkistokuva: Kirsi Seppälä

Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistys järjestää metalliromun keräyksen yhdessä Jätehuolto Helistölän kanssa ajalla 13.5.–23.6. Kaikki romumetallista saatavat varat tulevat paikalliselle 4H-yhdistykselle nuorisotyöhön käytettäväksi.

Keräykseen kelpaavat maatalouskoneet kuten äkeet sekä aurat, pesukoneet, kiukaat, hellat, kuivatut auton- ja traktorinromut (renkaat ja akku poistettava), ruohonleikkurit, polkupyörät sekä kaikenlaiset muut metalliset tavarat, jotka eivät sisällä ongelmajätteitä.

Pienet metallit kuten naulat laitetaan metallisiin purkkeihin. Keräyspaikalle ei saa tuoda jääkaappeja, pakastimia, akkuja eikä nesteitä.

Keräyspisteet löytyvät Suontakaa, Koverosta, Salosta ja Pyhärannasta tutuilta paikoiltaan. Laitila-Pyhäranta 4H-yhdistyksen nettisivuilta löytyy tarkemmat osoitteet ja ohjeet keräykseen.