Pikkukoululaisille kesäkuussa Kesäkerho

0
Kesäkerho on tarkoitettu 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityisen tuen piirissä olevillle vanhemmille. Kuvituskuva: Marika Timonen

Laitilan sivistystoimen järjestämä kesäkerhotoiminta vastaa pienten koululaisten kesähoidon tarpeeseen tarjoamalla 1. ja 2. luokan oppilaille sekä erityisen tuen piirissä oleville vanhemmille lapsille kokopäiväisen kerhon 6.6.–1.7. Kerho järjestetään toivottujen tuntien mukaan arkipäivisin. Pääsääntöisesti toimintaa järjestetään klo 08-16 välisenä aikana.

Kesäkerhoon etusijalla ovat 1. vuosiluokan sekä erityisen tuen piirissä olevat lapset. Kesäkerhoissa leikitään, askarrellaan, ulkoillaan ja liikutaan. Ohjaajina toimivat iltapäivätoiminnanohjaajat sekä koulunkäynninohjaajat. Kesäkerhotoiminta on maksullista.

Päivän aikana lapsille tarjotaan lämmin ateria ja välipala. Lapset ovat myös vakuutettuja toiminnan aikana.

Kesäkerhoa järjestetään Laineen talolla ja Myllymäen asuntolassa. Kesäkerhon sijainti määritetään hakemusten käsittelyn yhteydessä.

Hakemukset Kesäkerhoon tulee lähettää 13.5.2022 mennessä sähköisesti osoitteessa http://bit.ly/laitilankesäkerho